Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Κοινή επιστολή Δημοτικών συμβούλων

Από τον δημοτικό σύμβουλο Αλέκο Γούλα λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Νέα Φιλαδέλφεια, 20/9/2020

 

Κύριε Δήμαρχε
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριε Αντιδήμαρχε Πρασίνου (Περιβάλλοντος & Άλσους)
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα ( βλ. συν.) που αναφέρεται σε επιστολή της Ομάδας Αυτόνομης Παρέμβασης, η οποία είναι συνδικαλιστική παράταξη των εργαζόμενων στο Δήμο. Σε αυτή καταγγέλλεται ότι δεν έχουν γίνει ενέργειες για την πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού με ορατό τον κίνδυνο, να μην μπορεί η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της, δεδομένου μάλιστα πως ο Δήμος μας έχει μεγαλύτερη κάλυψη σε πράσινο σε σχέση με άλλες περιοχές της Αθήνας.
Η ανακοίνωση καταλήγει με την κατηγορία της κατάρρευσης και αποδιοργάνωσης των Υπηρεσιών του Δήμου, κάνει αναφορά σε παρακώλυση διαδικασιών είσπραξης από το Δήμο και υπονοεί μεθόδους εξυπηρέτησης τρίτων από τη Δημοτική αρχή!
Κύριε Δήμαρχε,
Επειδή η επιστολή αυτή θίγει και εμάς ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι θεωρείται πως δεν μεριμνούμε ως αιρετοί για την ποιότητα ζωής των κατοίκων,
επειδή δημοσιεύτηκε σε ενημερωτική ιστοσελίδα του Δήμου μας και δημιουργεί ανησυχία και εύλογα ερωτήματα σε δημότες και κατοίκους,
παρακαλούμε να δοθεί απάντηση από εσάς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, σε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Τετάρτης 23/9/2020.

 

Με εκτίμηση

Αλέκος Γούλας
Γιάννης Ουσταμπασίδης
Πέτρος Λαζαρίδης


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!