Την Τρίτη 23/5/2023 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου

0
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΠΟ 15/5/2023 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν.Φ.-Ν.Χ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» κ. Χ.ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ-ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 21ης/5/2023, Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/5/2023 ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2023, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.Φ.-7 Μ.Μ.) ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Η.Δ. Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων “Κοινωνίας Βήμα” παράταξης κ.Τζέλη
Επόμενο άρθροΗμερήσια Θερινή Αθλητική & Δημιουργική Απασχόληση – Summer Camp 2023!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.