Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Χαλκηδόνιο Ωδείο: Εργαστήρια Φωνητικής και Στιχουργικής

Ξεκινούν από Οκτώβρη τα εργαστήρια φωνητικής και στιχουργικής στο Χαλκηδόνιο Ωδείο με τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη, Οδυσσέα Ιωάννου και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου από Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη 6-8 μ.μ. στο ”Εργαστήρι Φωνητικής Ερμηνείας” στο Χαλκηδόνιο Ωδείο, θα μοιράζεται τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της γύρω από την τέχνη της φωνητικής. Η μεγάλη ερμηνεύτρια για πέμπτη συνεχή χρονιά, έχοντας για εφόδια την πλούσια διαδρομή της στο τραγούδι καθώς επίσης και την πολυετή πείρα της στη διδασκαλία φωνητικής και ερμηνείας τραγουδιού, δημιουργεί ομάδες καλλιτεχνών με στόχο την ανάπτυξη της έκφρασης και την ανακάλυψη της χαράς μέσα από τη μουσική και το τραγούδι.

Ένα διαδραστικό εργαστήρι που αλληλεπιδρούν η ερμηνεία και η σκηνική παρουσία με τη σωστή τοποθέτηση και την εξάσκηση της φωνής.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα 6-10 μ.μ. για 8 μαθήματα στο ”Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού από τη σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη”.

Θα αναλύσουν τον τρόπο που προσεγγίζουν ερμηνευτικά το τραγούδι από την σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη. Το εργαστήρι θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν τραγούδια και θα έχουν τη δυνατότητα σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου να λαμβάνουν πολύτιμες γνώσεις γύρω από την ερμηνεία του τραγουδιού.

Ο Οδυσσέας Ιωάννου από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη 8-10 μ.μ. για 20 μαθήματα στο ”Εργαστήρι Στιχουργικής”. Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους , καθώς και σε όσους έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα τμήματα των προηγούμενων ετών.Καλεσμένοι προηγούμενων κύκλων: Θ.Μικρούτσικος, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Χ.Θηβαίος, Α.Μάνου, Φ.Δεληβοριάς, Ν.Μποφίλιου, Θ.Καραμουρατίδης, Λ.Δημοπούλου.

Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ. 2102856196 και 2102530080 –  www.halkidonio.gr

Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 ) τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Νέα εργαστήρια θα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής-ωδειακής χρονιάς. Μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτά μέσω του site και μέσω της σελίδας του Χαλκηδόνιου Ωδείου στο facebook


Χαλκηδόνιο Ωδείο: Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!