Προληπτικά τεστ κορωνοϊού στον Δήμο

0

Οπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Από την Τετάρτη 03/06 έως και την Παρασκευή 05/06, κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποίησε προληπτικά τεστ ανίχνευσης του Covid-19 σε υπαλλήλους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα και συντονισμό από υπαλλήλους των Κοινωνικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πραγματοποιήθηκαν 180 τεστ σε υπαλλήλους των υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Κοινωνικής Προστασίας, της Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, των ΚΕΠ, της Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, της Προσχολικής Αγωγής, των Τεχνικών Υπηρεσιών, του Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του Π.Π.Ι.Ε.Δ., της Κοινωφελούς Επιχείρησης, της Πληροφορικής, του Λογιστηρίου, του Προϋπολογισμού και της Διοικητικής Μέριμνας.

Επίσης τεστ έκαναν ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Δημήτρης Κανταρέλης, Ανθή Παπακώστα, Σπύρος Γραμμένος, Τάσος Κωνσταντινίδης καθώς και ο αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Χρήστος Κοπελούσος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία του κορωνοϊού, βασικό και κύριο μέλημα της Δημοτικής μας Αρχής ήταν η ασφάλεια και η υγεία. Η ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου μας, η ασφάλεια των συμπολιτών μας. Από τις πρώτες ημέρες της «μάχης» είχα αναφέρει πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Σήμερα μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη και τώρα οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και των αρμόδιων φορέων. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία και τους εργαζομένους του ΕΟΔΥ, για την πολύ καλή έως σήμερα συνεργασία μας»

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο (drone) από τις εξέλιξη των εργασιών στην “Αγιά Σοφιά”
Επόμενο άρθροΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το ‘Αλσος και το Περιβάλλον
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.