Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο “επέβαλλε” η αντιπολίτευση

0

Μετά την υποβολή του αριθ. εισ. πρωτ. 8416/23-4-2020 αιτήματος των Δημ. Συμβούλων Ν.Σερετάκη, Δ.Ε.Γκούμα, Ι.Ζαχαριάδη, οποίο συνυπέγραψαν και οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Α.Βασιλόπουλος, Ε.Παπαλουκά, Ν.Ανανιάδης, Γ.Ανεμογιάννης, Κ.Ντάτσης, Ι.Καλαμπόκης, Δ.Εμμανουήλ, Χ.Τομπούλογλου, Κ.Τομπούλογλου, Π.Αθανασόπουλος, Σ.Αλεφραγκή, και Ι.Ουσταμπασίδης, ήτοι το 1/3 και πλέον του συνολικού αριθμού των μελών του Δ.Σ., θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω αναφερόμενο από τους αιτούντες μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

Λήψη απόφασης επί της επιδίωξης της Δημοτικής Αρχής να παραδώσει στα κρυφά και με συνοπτικές διαδικασίες μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτη στο όνομα της  πανδημίας του κορωνοϊού.

Προηγούμενο άρθροΔελτία τύπου του Δήμου
Επόμενο άρθροΕρωτήματα Λ.Σ. για το άνοιγμα των σχολείων & την αντιπυρική προστασία του άλσους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.