Ηχητικό: Ανταπόκριση Fx-news στο Ραδιόφωνο του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM (05.03.2020)

0

5.03.2020: Ανταπόκριση της έντυπης & ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news στον Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές” με τους Δημήτρη Δημακόπουλο τον Γιώργο Μισιάκα.

Η Fx-news μέσω του εκδότη της Βασίλη Βέττου, συνομίλησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τα επίκαιρα πολιτικά θέματα της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας, για τα θέματα του νέου τεύχους της έντυπης εφημερίδας Fx-news που κυκλοφορεί, όπως την ακραία πολιτική αντιπαράθεση για το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών ESTIA μετά και την σύλληψη “φυγόποινου” εργαζομένου, για τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (POLL) της ηλεκτρονικής εφημερίδας με το ερώτημα: “Είστε ικανοποιημένοι από την νέα Δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου;;;”, καθώς και για τα προληπτικά μέτρα προστασίας για τον “Κορωνοϊό” που πήρε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

 

Προηγούμενο άρθροΆλλη μια μεγάλη νίκη από την ΦΕΑ!!
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Χωρίς αντισηπτικά Εφορία Ν.Ι. & ΚΕΠ Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.