Κορωνοϊός: Ανακοίνωση Δήμου ΝΦ-ΝΧ για το κλείσιμο 1ου & 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εντολή από το Υπουργείο Υγείας για αναστολή (έως 24/03) λειτουργίας των, 1ου & 2ου Γενικού Λυκείου Ν.Φ.:

Με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έπειτα από απόφαση  του Υπουργείου Παιδείας, με την ηγεσία του οποίου είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, ώστε να έχουμε πλήρη και θεσμική ενημέρωση, για καθαρά προληπτικούς λόγους και χωρίς να υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα ή υποψία κρούσματος κορωνοϊού, θα παραμείνουν κλειστά από αύριο Τρίτη 10/03 έως 24/03/20 το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας και το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα με ψυχραιμία και σοβαρότητα, πάντα με γνώμονα την προστασία των δημοτών και της δημόσιας υγείας.

 

Διευκρινίζουμε για μία ακόμη φορά πως για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και τα κριτήριά της, την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.


Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Κλείνουν το 1ο & 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι 24 Μαρτίου…
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Ο Δήμος αναστέλλει όλα τα μαζικά προγράμματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.