“Είναι η καθαριότητα ηλίθιε #Giorgis-Goebbels”

0

Γράφαμε σε ένα #Fx με τίτλο: «#Ψυχραιμία… κύριοι “συκοφάντες”…»:

Οι “#teosarxontas & #dimosiografoskreatos” νομίζουν ότι θα λένε ό,τι θέλουν, θα βάζουν ταμπέλες και θα “δολοφονούν χαρακτήρες και επαγγελματίες”, θα αφήνουν πονηρά υπονοούμενα για οτιδήποτε νομίζουν ότι θα βλάψει τους “αντιπάλους τους” και θα μπορούν να εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά οτιδήποτε χωρίς κόστος…

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/wp-content/uploads/2017/11/ntoyntoyka.jpgΟι “τύποι” είναι αδίστακτοι!!!

 

Καμία αναστολή!!!

Προκειμένου να “χτυπήσουν” τον κάθε πολιτικό τους αντίπαλο ΔΕΝ έχουν κανένα πρόβλημα να δημιουργήσουν ψεύτικη είδηση και να δολοφονούν οποιονδήποτε εργαζόμενο “έχει κάνει το λάθος” να δουλεύει με αυτόν που τους πέταξε από την καρέκλα της εξουσίας!

Αλλά το ίδιο δεν κάνουν -από την στιγμή που σαν “κομήτης” εμφανίστηκαν με την εξουσία στα χέρια- και με εργαζόμενους στον Τύπο που ΔΕΝ τους “κάνουν τα γούστα”;;;

Και τώρα που έχασαν και την εξουσία έχουν ξεσαλώσει!!!

Και έφτασαν στο σημείο να μπερδέψουν (εσκεμμένα για να δημιουργήσουν fake news) σε μια φωτογραφία που δείχνει πόσο καθαρή είναι μια πλατεία, με το ότι -και καλά- η φωτογραφία προσπαθεί να τους πάρει την δόξα από έργο που έκαναν!!! Και επί ευκαιρίας να “δολοφονήσουν” τον φωτογράφο που δουλεύει για τον “μισητό” που τους πήρε την εξουσία! 

 

Η λέξη Ν Τ Ρ Ο Π Η (για μία ακόμη φορά) δεν σημαίνει τίποτα για τους “τύπους”.

Μάλλον ως παράσημο την εκλαμβάνουν! Ας τους πούμε τότε συγχαρητήρια για την τεράστια συλλογή τους!


«Δική σας η “…#βούρτσα” κ. #Giorgis ή του… ;;;»

«#Ψυχραιμία… κύριοι “συκοφάντες”…»

? “Αεργος… #arxontas… άεργος-λιβελογράφος!”

“Το #klama του αποχωρισμού & το #xesaloma”

 

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: “Απόστολος Κόντος” το κλειστό γυμναστήριο!
Επόμενο άρθροΒίντεο-Highlights: Εκτός ημερησίας “κόντρες”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.