«Δική σας η “…#βούρτσα” κ. #Giorgis ή του… ;;;»

0

“Σε ΝΤΡΟΠΗ της αριστεράς” … έχει καταντήσει το “??? αριστερό… δημοσιογραφικό όργανο του #teos” που διαχειρίζεται ο “γνωστός” κ. #Giorgis!!!

Εκτός των γνωστών τοις πάσι “γκεμπελικών” τακτικών που από την εποχή της “εξουσίας τους”, τούς έχει χαρακτηρίσει ως “??? Μέσο”… από την ώρα που την έχασαν… έχουν ξεφύγει εντελώς! Το #klama του αποχωρισμού και η μετεξουσιαστική κατάθλιψη, φαίνεται ότι έχουν συντελέσει για να βγει ο πραγματικός εαυτός τους!

Αυτών (κ. #Giorgis ή ο… ;;;), που σε ένα δημόσιο διάλογο με μια κυρία της είπαν: Μπερδεύετε την Π….α με τη βούρτσα!!! Και με το “Π” κεφαλαίο!!! Τόσο μεγάλος ο “??? αριστερός… ανδρισμός του πληκτρολογίου” απέναντι σε μια γυναίκα!

Είναι ο κ. #Giorgis πίσω από αυτήν την “χυδαιότητα” και όσα “χυδαία & συκοφαντικά” “εκπέμπει” το “??? αριστερό… δημοσιογραφικό όργανο του #teos”;;; Ή είναι κάποιος… “άλλος”… “κρυμμένος” πίσω από τον “διαχειριστή”  κ. #Giorgi;;;

Όπως και να έχει ο κ. #Giorgis είναι “διαχειριστής” και αναλαμβάνει το: “η ντροπή της αριστεράς”!

Εκτός και αν “αποποιηθεί” την ευθύνη…

Ποτέ δεν είναι αργά κ. #Giorgis…

 

Προηγούμενο άρθροΚαθάρισε το ντέρμπι ο ΑΟΝΦ Ατταλος
Επόμενο άρθροΗ Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει συγκεκριμένη ενημέρωση για τις οφειλές προς το Δήμο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.