Δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα (17/02) με 7 θέματα

0

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) θα πραγματοποιηθεί δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 7 θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΙΕΚ σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.

  2. Έγκριση παραχώρησης χρήσης σχολικών χώρων, βάσει των αριθ. 25/2019 και 26/2019 αποφάσεων-εισηγήσεων της ΔΕΠ (επανεισαγωγή).

  3. Ορισμός νέου Αντιπροέδρου Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19.

  4. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ».

  5. Γνωμοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73  του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), επί της αριθ. εισ. πρωτ. 774/14-1-2020 πρότασης της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. για την Οριστική Μελέτη του Περιμετρικού Πεζοδρόμου του Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΚ, βάσει της αριθ. 2/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ.

  6. A) Προσχώρηση στους όρους και συμφωνίες της Σύμβασης του δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account).Β) Εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή Σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» έτους 2019  και Γ) Ορισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ως χειριστή και μεσεγγυούχου του προϊόντος του ως άνω δεσμευμένου λογαριασμού.

  7. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Γιάννη Βούρου στην Περιφέρεια για σημαντικά έργα στην πόλη μας
Επόμενο άρθρο“O #kapetanios οδηγεί το καράβι… όχι οι ναύτες…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.