Συνάντηση Γιάννη Βούρου στην Περιφέρεια για σημαντικά έργα στην πόλη μας

0

Ευρεία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στo γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αττικής Γιώργου Δημόπουλου την Τρίτη 11/02/20, για θέματα που αφορούν τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η αντιπροσωπεία των στελεχών της Δημοτικής μας Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, έθεσε προς συζήτηση την πορεία εκτέλεσης συνεχιζόμενων έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο μας, ενώ τέθηκε επί τάπητος ο σχεδιασμός για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας τους επόμενους μήνες.

 

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν:

  • η πορεία του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας
  • η κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στο Δήμο μας
    η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων για τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό
  • νέες ασφαλτοστρώσεις
  • νέα έργα αποκατάστασης πεζοδρομίων

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να προχωρούν το ταχύτερο δυνατόν οι λύσεις των θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας, αλλά και για να υλοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς έργα και παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΚλειστό 12/13.02 το 1ο Νηπιαγωγείο Ν.Φ. λόγω γρίπης
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα (17/02) με 7 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.