Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής 5.4.2023 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 5η  του μηνός Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία «Ξεχορτάριασμα Άλσους για λόγους πυρασφαλείας- Κοπή-απομάκρυνση ξερών χόρτων-Καθαρισμός οικοπέδων για λόγους πυροπροστασίας» (Α.Μ. 6/2023).
  2. Έγκριση πρακτικού γνωμοδοτικής επιτροπής διαπραγμάτευσης για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ» (Α.Μ. 19/2023) και ανάδειξη αναδόχων.
  3. Έγκριση αριθ. 113/23 απόφασης Δημάρχου (άρθρο 58 παρ. 2 του Ν. 3852/10) περί άσκησης αίτησης αναίρεσης κλπ. κατά τις υπ΄αριθμ. 1197/2023 αθωωτικής Απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών.
  4. Yποβολή μήνυσης κατ΄αγνώστων για πλαστογράφηση σφραγίδων θεώρησης γνησίου υπογραφής και υπογραφών υπαλλήλου ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας.
  5. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΛειτουργία Μητροπολίτη – Ακάθιστος Ύμνος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.