ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Νέα Φιλαδέλφεια: Στοιχεία άντρα που σκοτώθηκε στην Ε.Ο. αναζητά η αστυνομία

Νέα Φιλαδέλφεια: Στοιχεία άντρα που σκοτώθηκε στην Ε.Ο. αναζητά η αστυνομίαΑρχείο

Στοιχεία για την ταυτότητα ενός άνδρα που τραυματίστηκε θανάσιμα την 1η Αυγούστου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας,  αναζητά η ΕΛΑΣ.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Ο πεζός ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος τη στιγμή του τροχαίου φορούσε μαύρη φόρμα, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ύψος της RENAULT.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι την 00.35΄ ώρα της 01/08/2019, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της χ/θ 14,100 (¨RENAULT¨), περιοχής Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα πεζός αγνώστων στοιχείων.

Ο θανών είναι ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους 1,70 μ., αδύνατης σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά. Την ώρα του ατυχήματος, φορούσε μαύρη φόρμα (παντελόνι).

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του ανωτέρω νεκρού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στα τηλέφωνα 210-2854400 και 210-2854401».Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!