Κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων η Χορωδία της Κοινοφελούς του Δήμου

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, η Χορωδία της κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας συμμετείχε στην 9η χορωδιακή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε από τον Μουσικό όμιλο Νίκαιας, σε αίθουσα  του  Δημαρχείου Νίκαιας. Μαζί με άλλες πέντε χορωδίες, από διαφορετικούς Δήμους της Αττικής, άφησε και εκεί,  με το στυλ και το ρεπερτόριό της, το θετικό της αποτύπωμα, παίρνοντας παράλληλα εικόνες και εμπειρίες από τις άλλες, (π.χ. από την Χορωδία Τυφλών της Καλλιθέας).

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, θα κλείσει τον κύκλο των επιτυχημένων εμφανίσεών της, συμμετέχοντας  στην 6η Συνάντηση Χορωδιών ΔΑΥΛΕΙΑΣ. Μαζί με τις Δημοτικές Χορωδίες της Λαμίας, των Θηβών, και της Δαύλειας, θα τραγουδήσει στην όμορφη πλατεία της Ιστορικής Δαυλίδας ή Δαύλειας της Βοιωτίας. Μία πόλη στην οποία αναφέρεται ο Όμηρος στην Ιλιάδα, ως σημείο  όπου ο Οιδίποδας σκότωσε τον πατέρα του Λάιο, ως χωριό που συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση του 1821, αλλά και στον απελευθερωτικό αγώνα της Ελλάδας το 1943, όπου πυρπολήθηκε από τις Ιταλικές δυνάμεις κατοχής.

Έτσι θα ολοκληρώσει για  τώρα τις δραστηριότητές της η Χορωδία μας, και θα επανέλθει τον Οκτώβρη, με νέες αποσκευές, εμπειρία, αλλά και ένα πρόγραμμα, με μεγαλύτερες απαιτήσεις, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, εστιάζοντας σε αφιερώματα και αναφορές σε καταξιωμένους πολίτες και καλλιτέχνες, ζώντες και μη, αλλά και σε παρουσιάσεις με κοινωνικό, αλληλέγγυο, περιεχόμενο,  προς ομάδες ανθρώπων με ιδιαίτερα προβλήματα και ανάγκες, που υπάρχουν σε διάφορους χώρους,( νοσοκομεία, γηροκομεία, ιδρύματα, κλπ).

Η Μουσικός – Μαέστρος μας, Μαρία Κάτσαρη και όλα τα μέλη της πολυπληθούς Χορωδίας μας σας εύχονται: Καλό καλοκαίρι και  καλή αντάμωση το Φθινόπωρο!

Προηγούμενο άρθροΗ Εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθρο“Πάμε σαν Άλλοτε…” στο θεατράκι του ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.