ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επετειακή εκδήλωση των Εθελοντών Π.Π.Ν.Φ.

Επετειακή εκδήλωση των Εθελοντών Π.Π.Ν.Φ. Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ διοργάνωσαν επετειακή εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 ετών από τη σύσταση του Συλλόγου και την ανάληψη περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο ΝΦ την Τετάρτη 15/5, περιλάμβανε ομιλία/παρουσίαση με θέμα «Η προστασία των πολιτών από τις δασικές πυρκαγιές και η μεγάλη σημασία της προετοιμασίας των κατοικιών». Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Διδάκτορα του ΕΚΠΑ, Περιβαλλοντολόγο και ειδικό στις δασικές πυργαγιές κ. Μιλτιάδη Αθανασίου σε μια άκρως κατανοητή ανάλυση του τόσο σημαντικού θέματος, αποκομίζοντας απαραίτητες και ασφαλείς πληροφορίες για την ορθή συμπεριφορά αντιμετώπισής του.

Οι ερωτήσεις που διατυπώθηκαν από τους παρευρισκόμενους αλλά και ο διάλογος που επακολούθησε, ανέδειξαν τη σπουδαιότητα του θέματος και το πραγματικό ενδιαφέρον τους για τη γνώση του. Ανάμεσά τους ήσαν, Αξιωματικός/εκπρόσωπος του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, στελέχη Δημοτικής Παράταξης των προσεχών εκλογών,  υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Εθελοντικές Οργανώσεις, εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων και αρκετοί συμπολίτες.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!