Χ. Κοπελούσος: “Ποιος θα τον αναπληρώσει τον Σεπτέμβρη;;;” (Βίντεο)

0

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κοπελούσος (Τώρα, ώρα) στην κεντρική ομιλία του την Τετάρτη το απόγευμα (ΕΔΩ) αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα τις διαστάσεις που θα έπρεπε…

“Ποιος θα τον αναπληρώσει τον Σεπτέμβρη;;;”, ανέφερε συγκεκριμένα για υποψήφιο δήμαρχο που έχει εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη (έχει καταδικαστεί πρωτόδικα) και σε περίπτωση οριστική καταδίκης του στο εφετείο τον Σεπτέμβρη, παύει από κάθε αξίωμα! Οπότε στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αναπληρωθεί από κάποιο άλλο εκλεγμένο μέλος του συνδυασμού του! Είτε εκλεγεί δήμαρχος είτε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος! 


Διάβαστε επίσης:

Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Κοπελούσου

Προηγούμενο άρθροΕπετειακή εκδήλωση των Εθελοντών Π.Π.Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΒίντεο: Η κεντρική ομιλία του Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.