ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Φ.Ε.Α. Επιβλητική η ΦΕΑ!

Επιβλητική η ΦΕΑ!Μεγάλη νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα της ΦΕΑ το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα του κόουτς Αλέξη Καρατζά πήρε την εύκολη νίκη απέναντι στον ΑΟ Γαλατσίου με τελικό σκορ 79-56.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Οι ομάδα των κυανέρυθρων δεν δυσκολεύτηκε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά έβρισκε λύσεις και μαζί με το γρήγορο ρυθμό που έδωσε στην ροή του αγώνα, δεν έδωσε πολλές επιλογές στην αντίπαλη ομάδα.

Επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ρωμοσιός και αγωνιστικές τόσο στον αγώνα του κυπέλλου όσο και στον αγώνα με τον ΑΟ Γαλατσίου συμβάλλοντας σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Γι ακόμα μια φορά οι φίλαθλοι της ΦΕΑ ήταν στο πλάι της για να την στηρίξει και να την εμψυχώσει σε ακόμα έναν αγώνα. Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις φωνές τους και μαζί με τους αθλητές της ΦΕΑ οι οποίοι θερμά τους αγκάλιασαν στις κερκίδες και όλοι μαζί πανηγύρισαν για την νίκη στην λήξη του αγώνα!

Σκορ περιόδων : 30-14, 13-12, 18-15, 18-10

Διαιτητές : Μαράμης, Πλιάκας, Ναστούλης

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 3 (1), Ρωμοσιός 7, Καραλευθέρης 5 (1), Πολυχρονόπουλος 8 (1), Στεργιάκης 14 (1), Δεληγιάννης 10 (1), Μπασέας 4, Μιχόπουλος 18 (3), Πανουσόπουλος , Πρεμέτης, Γιαννουλάκος 1, Δρακάκης 9.

ΑΟ Γαλατσίου (Κουμαρας, Χανιώτης) : Οικονομόπουλος 13, Γιαννάκης 11 (1), Μπαλαμπάνης 2, Φουστέλης, Κορκοσούρας, Παπαδόπουλος 19, Κολογγιός, Πάγος, Χαλαπάνης 2, Μπινετόπουλος 3, Κανελόπουλος, Θαλασσινός 6 (1).Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!