Τι γίνεται με το “μεγάλο πράσινο σημείο” του Βασιλόπουλου;;;

0

Θυμάστε τις εξαγγελίες του δημάρχου κ. Βασιλόπουλου για την εύρεση και άμεση αγορά οικοπέδου για την “συλλογή και ανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών (Μεγάλο Πράσινο Σημείο) και την μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.  Χαλκηδόνας;;;


Οι επίσημες εξαγγελίες του δημάρχου ξεκίνησαν στις 15 Ιουλίου 2016:


6 Ιουνίου 2018: Λίγο πριν την αναγκαστική κατεδάφιση των αυθαίρετων εγκαταστάσεων καθαριότητας που υπήρχαν στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, ανακοίνωσε ότι ξεκινά “από αύριο κιόλας” η απευθείας αγορά του οικοπέδου (χώρος με ημιτελές βιομηχανικό κτίσμα, στο 10ο χλμ της Ε.Ο.):


Να σημειώσουμε ότι όλες τις παραπάνω εξαγγελίες, η δημοτική αρχή του κ. Βασιλόπουλου τις “χρησιμοποιούσε”  ως επιχείρημα για να ανασταλεί η αμετάκλητη απόφαση κατεδάφισης των εγκαταστάσεων καθαριότητας που βρισκόταν στο άλσος Ν.Φ! Μάλιστα η δημοτική αρχή ζητούσε παράταση της κατεδάφισης (το πολύ ένα έτος) για να μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις στο νέο “μεγάλο πράσινο σημείο” στον χώρο που υποτίθεται θα αγόραζε (ή θα μίσθωνε μέχρι την αγορά) άμεσα, θα διαμόρφωνε κλπ κλπ κλπ…

“Η μετεγκατάσταση έχει δρομολογηθεί” έλεγε τότε η διοίκηση Βασιλόπουλου…


5 Ιουλίου 2018: Κατεδαφίστηκαν οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου ΝΦ-ΝΧ στο άλσος, όπως όριζε η οριστική εντολή κατεδάφισης της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής.

Δεν ήρθε «ως κεραυνός εν αιθρία»… Από το 2015 η διοίκηση του Δήμου γνώριζε για την κατεδάφιση -με απόφαση δικαστηρίων- των αυθαίρετων εγκαταστάσεων.

“Και τώρα τι;;;”…


4 Ιανουαρίου 2019:skoy Μέχρι σήμερα και από όσο έχουμε πληροφορηθεί, δεν έχει γίνει η “περιβόητη” αγορά του οικοπέδου, ούτε καν η μίσθωση και… φυσικά δεν έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται το “μεγάλο πράσινο σημείο”! Αν η πληροφόρηση μας είναι λάθος ή ελλιπείς, περιμένουμε από την δημοτική αρχή να μας ενημερώσει…

Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κύριος Μιχάλης Κουτσάκης στο Δημοτικό συμβούλιο της 11ης Δεκεμβρίου 2018.

Ο κύριος Κουτσάκης απευθυνόμενος στον δήμαρχο του ανέφερε ότι η διοίκηση είχε δεσμευτεί να βρει οικόπεδο να το αγοράσει ή να το ενοικιάσει και να υπήρχαν τώρα εκεί οι εγκαταστάσεις καθαριότητας… και αντί γι’ αυτό έχει τους… μισούς υπαλλήλους στη Χαλκηδόνα, τα αυτοκίνητα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής –που το διέλυσε η δημοτική αρχή για να παρκάρει τα απορριμματοφόρα– και που αν άλλη διοίκηση το είχε κάνει η διοίκηση Βασιλόπουλου θα φώναζε για καταστροφή περιβάλλοντος κλπ…


 

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτός μέχρι και την Τρίτη 8/1 ο θερμαινόμενος χώρος του Δήμου
Επόμενο άρθροΟι πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.