Εκδηλώσεις στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

0
Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Σκιάθος 1906 «Ανθός γιαλού»

To Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Λογοτεχνική Εκδήλωση με θέμα: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Σκιάθος 1906 «Ανθός γιαλού».

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 , ΩΡΑ 19.00

Απόδοση – επιμέλεια – ερμηνεία :

Μυρτώ Κλεάνθους Τσαούση, Λογοτέχνης τ. Γεν. Γραμμ. της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών καθώς και οι ηθοποιοί

Ανθή Βαφειαδάκη, Μπάμπης Χαλεπλίδης, Μαρία Παπαδάκη, Γιάννης Ιντζεγιάν

Ελεύθερη είσοδος.

Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια

2132049155,6  / ppied@dimosfx.gr  / www.ppied-museumfx.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12 Οκτωβρίου 1944 Η Αθήνα ελεύθερη

Ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης ξενάγησε το κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση «14 Ιστορίες αντίστασης» την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και που φιλοξενείται από 5/12/18-5/1/19 στο ΠΠΙΕΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους οργανωτικούς φορείς της εκδήλωσης 12 Οκτωβρίου 1944 Η Αθήνα ελεύθερη.  Ακολούθησαν οι προβολές των ντοκιμαντέρ «Το Μπαλκόνι – Μνήμες Κατοχής»  και «Συναντήσεις με τη μητέρα μου: Λέλα Καραγιάννη» .  Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση του κοινού και των σκηνοθετών Χρύσανθου Κωνσταντινίδη και Βασίλη Λουλέ. Την έκθεση επισκέπτονται καθημερινά γυμνάσια και λύκεια απ όλη την Αττική συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.  Η επόμενη ξενάγηση για το κοινό θα πραγματοποιηθεί από τον ιστορικό Γιάννη Γκλαβίνα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στο χώρο της έκθεσης (αίθουσα εκδηλώσεων Π.Π.Ι.Ε.Δ.).

Είσοδος ελεύθερη.

 

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο με 22 θέματα
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.