ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ "ΑΥΤΟΨΙΑ" by Fx-news Ν.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)

Ν.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Στις 3 Δεκεμβρίου 2017 και μετά από καταγγελία δημότη (ΕΔΩ), η Fx έκανε ρεπορτάζ στην υπό ανάπλαση παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης (η μπροστινή πλευρά, παράλληλος δρόμος της Ε.Ο.) και στην οδό Φλέμινγκ (πίσω πλευρά) της συνοικίας της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται στην μεριά των Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για περιοχή που υπάρχουν λαϊκές κατοικίες σε μπλοκ εργατικών κτηρίων. Η ανάπλαση είχε ξεκινήσει πριν αρκετούς μήνες (2017) από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, τους τελευταίους δύο όμως, οι εργασίες είχαν σταματήσει για άγνωστους λόγους.

Μετά από 10+ μήνες, τα έργα της ανάπλασης όχι μόνο έχουν «παγώσει» αλλά… έχουν «διαλυθεί» κομμάτια του έργου και απαξιωθεί υλικά… που βεβαίως έχουν πληρωθεί από την τσέπη των δημοτών… Για την λειτουργία της παιδικής χαράς σε μια φτωχογειτονιά της Φιλαδέλφειας;;; Ούτε λόγος!

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο της Fx-news:

*upd: Μετά και από το τελευταίο ρεπορτάζ της Fx-news, ο Δήμος το Σάββατο (03/10) το πρωί, απομάκρυνε τα μπάζα από το πεζοδρόμιο… Κάτι είναι και αυτό…


Βίντεο: Τα μπάζα στην Αγία Μαρίνα Νέας Φιλαδέλφειας! (καταγγελία)

ΝΦ-ΝΧ: Κλείνουν για έργα παιδικές χαρές μετά το ρεπορτάζ της Fx-newsΚάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!