Νέα Φιλαδέλφεια: Εορτή Αγίου Μηνά – Πρόγραμμα

0

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο του αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Θαυματουργού στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας, όπου φυλάσσεται απότμημα ιερού εκ του Λειψάνου του Αγίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ

  • Σάββατο 10 Νοεμβρίου Ώρα 5μμ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
  • Κυριακή  11 Νοεμβρίου Ώρα 07.00-10.30πμ.: Όρθρος, Πανηγυρική  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία .
  • Ώρα 5μ.μ.: Εσπερινός – Ιερά Παράκλησις στον Άγιο Μηνά.
  • Κατά τις Ιερές Ακολουθίες και την διάρκεια της ημέρας θα εκτεθεί προς προσκύνημα απότμημα εκ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά.

Συγκοινωνία: ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ: Το 6 τρόλεϊ Ιπποκράτους-Φιλαδέλφεια-Άγιος Κοσμάς  Το 3 τρόλεϊ Γηροκομείο Αθηνών-Ν. Φιλαδέλφεια, το 024 Λεωφορείο από Σταθμό Λαρίσης – Άγιοι Ανάργυροι (τέρμα).ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ : HΣΑΠ Στάση Κάτω Πατήσια και από εκεί το 6 τρόλεϊ προς Ν. Φιλαδέλφεια η το 755 Λεωφορείο  Κόκκινος Μύλος.

Εκ του Ιερού Ναού

( Τηλ.επικοινωνίας 210 2527723 υπεύθυνος π.Τιμόθεος Ηλιάκης)

Προηγούμενο άρθροΝ.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΈκανε το 3 στα 3!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.