Βίντεο: Τα μπάζα στην Αγία Μαρίνα Νέας Φιλαδέλφειας! (καταγγελία)

0

Έχουν περάσει 8 μέρες από το παρακάτω ρεπορτάζ της Fx-news.gr (2/12) και δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ!

Τα μπάζα και τα υλικά από τις εργασίες (έχουν σταματήσει…) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για την ανάπλαση της παιδικής χαράς έχουν κάνει “κατάληψη” σε πεζοδρόμιο και μέρους της οδού Θεσσαλονίκης, χωρίς καν να υπάρχει οδική σήμανση για τα αυτοκίνητα, με σοβαρότατο κίνδυνο για τους οδηγούς!!! Υδρορροές για τα όμβρια ύδατα έχουν βουλώσει και με την πρώτη ισχυρή βροχόπτωση τα μπάζα θα γίνουν φερτά υλικά που θα δημιουργήσουν τις “κατάλληλες” συνθήκες για να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους και κατοικίες!

Μετά από καταγγελία στην εφημερίδα μας (δείτε στο τέλος του ρεπορτάζ), πήγαμε στην υπό ανάπλαση παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης (η μπροστινή πλευρά, παράλληλος δρόμος της Ε.Ο.) και στην οδό Φλέμινγκ (πίσω πλευρά) της συνοικίας της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για περιοχή που υπάρχουν λαϊκές κατοικίες σε μπλοκ εργατικών κτηρίων. Η ανάπλαση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, τους τελευταίους δύο όμως, οι εργασίες έχουν σταματήσει για άγνωστους λόγους.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το ρεπορτάζ της Fx-news:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Καλησπέρα. Σας στέλνω φώτο από τα μπάζα τα οποία έχουν αφήσει εδώ και 2 μήνες αυτοί που έχουν αναλάβει την ανάπλαση της παιδικής χαράς επί της λεωφόρου Θεσσαλονίκης στις εργατικές στο ρεύμα προς Πειραιά.Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μπάζα έχουν κλείσει κυριολεκτικά την κάθοδο της Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης και να δημιουργείται κυρίως τις μεσημεριανές ώρες συμφόρηση. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν γνωρίζω πότε κ αν θα ολοκληρωθεί οι υπάλληλοι πάντως είναι απαράδεκτοι και ανεύθυνοι. Φυσικά ο δήμος απών!

Προηγούμενο άρθρο“Μας σέρβιραν φαγητό με σκουλήκια”
Επόμενο άρθροΠροσοχή! Ανακαλείται επικίνδυνο βρεφικό γάλα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.