Για την Ελλάδα…

0

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία καταφέρνοντας να κατακτήσει -για 3η συνεχόμενη φορά!- το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στην Ντόχα, και το σπουδαιότερο όλων είναι πως τα κατάφερε αγωνιζόμενος τραυματίας.

Ο “άρχοντας των… δαχτυλιδιών” έγινε έτσι ο πολυνίκης Έλληνας στη διοργάνωση ξεπερνώντας τον Βλάση Μάρα, ενώ παράλληλα μπήκε στην τριάδα των γυμναστών στην ιστορία της ενόργανης που έχει κατακτήσει τρία χρυσά σε ένα αγώνισμα.

Παράλληλα ο Λευτέρης Πετρούνιας διεύρυνε το εκπληκτικό αήττητο σερί του, αφού επί 2,5 χρόνια νικάει σε όλους τους αγώνες που έχει εμφανιστεί.

Αυτό ήταν το 9ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους 9 τελικούς μεγάλων διοργανώσεων, που έχει εμφανιστεί από το 2015 και μετά.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι με 15,100 βαθμούς και το χάλκινο ο Ιταλός Μάρκο Λοντάντιο με 14,900.

Προηγούμενο άρθρο1ο Δημοτικό Ν.Χ.: Παραβίαση από τοξικομανείς- έκλεισε το σχολείο!
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Ποια ανάπλαση; Διαλύθηκαν και όσα έφτιαξαν! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.