Νέα Φιλαδέλφεια: Iyengar Yoga & θεραπεία με τον Αντώνη Φραγκάκη!

0

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον υπέροχο χώρο του Yin yang balance στη Νέα Φιλαδέλφεια (Σάββα Σταματιάδη 38)!

Iyengar Yoga: η yoga της θεραπείας

Η Yoga απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στους ευλύγιστους ή σε αυτούς που θέλουν να ιδρώσουν. Κυρίως όμως, απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να βρουν ισορροπία, εξωτερική και εσωτερική.

Στην Iyengar Υoga χρησιμοποιούμε ακρίβεια στην εκτέλεση κάθε στάσης, καθώς η προσοχή στρέφεται στην ποιότητα και οχι στην ποσότητα των asanas. Με τον τρόπο αυτό, φανερώνεται και η θεραπευτική αξία της Yoga. Η Ιyengar Yoga στοχεύει στην επίλυση μυοσκελετικών προβλήμάτων, βελτιώνει τη στάση ευθυγραμμίζοντας το σώμα και ηρεμεί το νου.

Το σεμινάριο διάρκειας 2,5 ωρών, θα παρουσιαστεί από τον πιστοποιημένο δάσκαλο Iyengar Yoga, Αντώνη Φραγκάκη ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη yoga, στη Νέα Υόρκη ως ηθοποιός. O Αντώνης στη συνέχεια συνάντησε την Cindi Lee, ιδρύτρια του OM YOGA και η οποία τον μύησε στην asthanga vinyasa.

Συνέχισε την πρακτική του με διαφορετικούς δασκάλους, μέχρι τη γνωριμία του με την Iyengar Yoga. Γοητεύτηκε από την ακρίβεια, την δυναμική και την εσωτερικότητά της. Πέρασε πολλούς μήνες στην Ινδία δίπλα στους Chanchani και την Usha Devi και παρακολούθησε σεμινάρια Marla Apt, Bobby Clenel, Olga Zvontsova, Marios Argyros και Eyal Shifroni.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε τη θέση σας, καλέστε στο 698 571 0846. (Οι θέσεις είναι περιορισμένες).

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2018/10/yin-yang-balance-enallaktikes-theraoeies/

Προηγούμενο άρθροΜαθητικό συλλαλητήριο: Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας!
Επόμενο άρθροΟ γρήγορος και οικονομικός τρόπος να ασφαλίσετε τον χώρο σας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.