Ο γρήγορος και οικονομικός τρόπος να ασφαλίσετε τον χώρο σας!

0

Ένα από τα σημαντικότερα συναισθήματα είναι το νιώθουμε ασφαλείς μέσα στο σπίτι μας. Οι καιροί όμως έχουν δυσκολέψει. Αντί να μειώνονται τα κρούσματα διαρρήξεων διαρκώς αυξάνονται. Τα μέτρα ασφαλείας που μπορούμε να πάρουμε είναι πολλά, κάποια ακριβά κάποια πιο οικονομικά.

 

Η kataskevastikh.gr προτείνει διάφορες λύσεις για την προφύλαξη του χώρου μας. Μία από αυτές είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Μία οικονομική και συνάμα γρήγορη λύση ασφάλισης του χώρου. Επισκεφθήκαμε την έκθεση της για να μάθουμε τα πάντα για το πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας. Εκεί μας υποδέχτηκε ένας από τους τεχνικούς της σύμβουλους, έτοιμος να μας απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Η πρώτη ερώτηση που κάναμε ήταν το, γιατί να επιλέξουμε πτυσσόμενο κάγκελο, ποια τα πλεονεκτήματα;;;

-Τα πτυσσόμενα κάγκελα αποτελούν έναν απλό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο διαφύλαξης του χώρου μας. Τοποθετούνται εύκολα τόσο σε παράθυρα όσο και σε μπαλκονόπορτες. Χρειάζονται ελάχιστο χώρο ώστε να τοποθετηθούν. Τα πτυσσόμενα κάγκελα αποτελούν την κορυφαία επιλογή τις ζεστές μέρες του χρόνου. Μας δίνουν την δυνατότητα να νιώθουμε ασφαλείς ενώ έχουμε ανοιχτά τις πόρτες και τα παράθυρα μας. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Μας αναφέρατε ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα αφήνουν σχεδόν όλο το άνοιγμα ελεύθερο. Με αυτό καταλαβαίνω ότι καταλαμβάνουν κάποιο χώρο. Σε περίπτωση όμως που έχω μικρό άνοιγμα και ο λίγος χώρος μου είναι πολύτιμος, τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;;;

-Γι αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχει o μεντεσές περιστροφής. Τοποθετείτε στο συρόμενο κάγκελο και έτσι αυτό μπορεί να ανοίγει εξωτερικά ή εσωτερικά. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε το 100% του ανοίγματος.

   Από αισθητικής πλευράς, έχουμε δυνατότητα επιλογής χρώματος; Εγώ έχω γκρι παράθυρα και θα ήθελα και το κάγκελο να είναι γκρι, γίνεται;;;

-Το πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή. Υπάρχει δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε ral ή ral mat απόχρωση. Επιπλέον μπορούμε να τα βάψουμε και σε απομίμηση ξύλου. Με αυτό τον τρόπο το κάγκελο δεν θα έχει καμία χρωματική διαφορά από την πόρτα ή το παράθυρο σας.

   Αν θέλω να τοποθετήσω κάγκελα στο σπίτι μου ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;;;

-Αρχικά θα πρέπει να έρθει κάποιος τεχνικός ώστε να δει τα ανοίγματα και αν υπάρχει ο χώρος και η δυνατότητα να τοποθετηθούν τα κάγκελα. Έπειτα θα πάρει τις διαστάσεις και θα σας δώσει την προσφορά. Βέβαια αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Έπειτα η παραγγελία σας θα δοθεί για παραγωγή. Ο χρόνος κατασκευής είναι περίπου 15 ημέρες. Η διαδικασία τοποθέτησης διαρκεί περίπου 2 ώρες.

  •  Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορείτε να δείτε στην έκθεση της kataskevastikh.gr, Εφέσου 34 –  Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Επιπλέον μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον τεχνικό στο 216 800 3344.

kataskevastikh.gr: Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες Ασφαλείας

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Iyengar Yoga & θεραπεία με τον Αντώνη Φραγκάκη!
Επόμενο άρθροΣε 40 έτη εξαφανίστηκε το 60% των άγριων ζώων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.