ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ν.Φ.: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ μετά το τροχαίο με το μικρό Προσφυγόπουλο

Ν.Φ.: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ μετά το τροχαίο με το μικρό ΠροσφυγόπουλοΤην Κυριακή το βράδυ σας ενημερώσαμε για το τροχαίο ατύχημα όπου αυτοκίνητο χτύπησε μικρό προσφυγόπουλο στην οδό Σοφούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια!


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Συγκεκριμένα, πολυμελής οικογένεια προσφύγων από το Ιράκ (διαμένει στην περιοχή) επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την οδό Σοφούλη. Το μικρότερο όμως μέλος της, ένα 3χρονο αγοράκι, ξέφυγε -σύμφωνα με μαρτυρίες που μας μεταφέρθηκαν- από την επιτήρηση των γονέων, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα!

Η οικογένεια προσφύγων από το Ιράκ διαμένει στην περιοχή των Απομάχων σε ενοικιαζόμενη κατοικία μέσω του προγράμματος στέγασης προσφύγων σε ενοικιαζόμενες κατοικίες του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Μετά το περιστατικό, επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας κάτοικοι της περιοχής και μας ενημέρωσαν για την «επικινδυνότητα» του τρόπου διαβίωσης της συγκεκριμένης οικογένειας.

Μάλιστα, δημότης-κάτοικος της περιοχής μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία:

Μόλις διάβασα το περιστατικό σκέφτηκα : «και αργά έγινε ότι έγινε».

Η συγκεκριμένη οικογένεια μένει κοντά στο σπίτι μου και κάθε απόγευμα τα μικρά κυκλοφορούν με ποδήλατα μόνα τους. Ακόμα και το μικρό που χτύπησε είναι πολλές φορές έξω στο δρόμο χωρίς επίβλεψη.  Μάλιστα πριν μια εβδομάδα το κοριτσάκι που είναι περίπου 6-7 έκανε ποδήλατο γύρω από το τετράγωνο και για χιλιοστά δεν το χτύπησε αυτοκίνητο σε κοντινό δρόμο (ήμουν μπροστά), όπου για να το αποφύγει η μικρή έπεσε με το ποδήλατο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο !!

Άλλες φορές τα έχω δει να βγαίνουν από τον κάδο σκουπιδιών με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγιεινή άλλων παιδιών, πηγαίνουν στο σχολείο και έρχονται σε επαφή με πολλά παιδιά.

Μια άλλη μέρα είδα τη μάνα τους να μπαίνει στο σπίτι τους με το παιδικό καροτσάκι γεμάτο ψώνια από τη λαϊκή και το μικρό το τρίχρονο να έρχεται μετά από 2 λεπτά μόνο του, ούτε καν με τ αδέρφια του !!

Προσπαθώ να βρω κάποια άκρη στο Δήμο, μήπως και τους γίνει κάποια σύσταση ή κάτι άλλο, γιατί στο τέλος θα βρει κανένας οδηγός τον μπελά του, αν δεν τ’ αρπάξει και κανένας …., τι να πω.


Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοκίνητο χτύπησε μικρό προσφυγόπουλο!

“Σκιές στην Διοίκηση Βασιλόπουλου!»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Ντροπή για την Φιλαδέλφεια»

ΝΦ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τραυματισμός παιδιού σε Παιδική χαρά!

Ν. Χαλκηδόνα: Πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο! (Βίντεο-φωτογραφίες)Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!