Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοκίνητο χτύπησε μικρό προσφυγόπουλο!

0

 

Σοβαρό ατύχημα είχαμε τη Κυριακή (09/09) το απόγευμα στην οδό Σοφούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.Πολυμελής οικογένεια προσφύγων από το Ιράκ (διαμένει στην περιοχή) επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την οδό Σοφούλη. Το μικρότερο όμως μέλος της, ένα 3χρονο αγοράκι, ξέφυγε -σύμφωνα με μαρτυρίες που μας μεταφέρθηκαν- από την επιτήρηση των γονέων, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα!

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η τροχαία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το 3χρονο αγοράκι είχε τις αισθήσεις του όταν το παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και μιλούσε με τους γονείς του. Ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστέψει γρήγορα στην οικογένειά του.

-Upd. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Fx-news, το 3χρονο αγοράκι έχει ελαφριά τραύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.


Νέα Φιλαδέλφεια: «Τσαντάκιας» τραυμάτισε 56χρονη!

Ν. Χαλκηδόνα: Πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο! (Βίντεο-φωτογραφίες)

«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Τσαντάκιας” τραυμάτισε 56χρονη!
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ για το νέο σχολικό έτος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.