ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ «Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


 

Από χθες το απόγευμα οι φήμες είχαν «οργιάσει» στην πόλη μας, που μιλούσαν για μαζική φυγή «πρωτοκλασσάτων’ στελεχών από την διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου…

Σήμερα το πρωί, έλαβε η εφημερίδα μας πρόσκληση για την διεξαγωγή δημοτικού συμβουλίου που δεν υπέγραφε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Πάνος αλλά α.α. ο αντιπρόεδρος…

Σήμερα το απόγευμα τα νέα μαθεύτηκαν από το περιβάλλον του δημάρχου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πάνος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μιχάλης Λάλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Κουμαριανός και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρσένης Πρελορέτζος, αποχωρούν από την διοίκηση Βασιλόπουλου και παραιτούνται και από δημοτικοί σύμβουλοι!!!  Και η αντιδήμαρχος παιδείας κυρία Ευτυχία Παπαλουκά παραιτήθηκε από το αξίωμα της αντιδημάρχου Παιδείας αλλά όχι από δημοτική σύμβουλος.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από εδώ και πέρα για την παράταξη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ.

 Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!