Ευχές της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για τη νέα σχολική χρονιά

0

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εύχεται στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς  του Δήμου μας μια όμορφη, δημιουργική και γεμάτη υγεία νέα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές θα πρέπει να επενδύουν στη γνώση, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του σχολείου τους ενεργά, να μάθουν να προτάσσουν το εμείς έναντι του εγώ και να συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα δεν τους χαρίζεται – όλα κερδίζονται με την προσπάθειά τους.

Οι  εκπαιδευτικοί   να συνεχίσουν να κάνουν την υπέρβασή τους και να συμβάλλουν  στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών προικισμένους με γνώσεις  και κοινωνική ευαισθησία.

Οι γονείς να συμπαραστέκονται πάντα στα παιδιά τους, γιατί το ταξίδι στη γνώση και την καλλιέργεια είναι μακρύ και δύσκολο. Σε συμπόρευση με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα οφείλουμε  να διεκδικήσουμε ένα δωρεάν δημόσιο και ποιοτικό σχολείο, ένα σχολείο που θα παρέχει μόρφωση, παιδεία και καλλιέργεια.

Ο Δήμος να φροντίζει  ώστε να έχουν όλες οι σχολικές μονάδες  καθαριότητα, ασφάλεια, θέρμανση, σωστές και συντηρημένες  κτιριακές υποδομές.

Η πολιτεία  οφείλει να στελεχώσει άμεσα  τα σχολεία με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και να αυξήσει  τα κονδύλια για την παιδεία. Η «δημόσια δωρεάν παιδεία μας» αντικατοπτρίζει ακριβώς την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Καλή δύναμη, επιμονή, υπομονή και έμπνευση σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γούλας                              Νίκος Τσορβάς

Προηγούμενο άρθροΝ.Φ.: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ μετά το τροχαίο με το μικρό Προσφυγόπουλο
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο μετά την “διάλυση”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.