“Διάλυση” και του “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη”!

0

Η “Διάλυση της διοίκησης Βασιλόπουλου έφερε και την “διάλυση” του “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη” που πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στην Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα!

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις (και) από τοπικές πολιτιστικές ομάδες (πχ θεατρικές) που είχαν προετοιμαστεί για αυτές, έλαβαν “άκυρο” από την διοίκηση Βασιλόπουλου με την αιτιολογία της ΜΗ ψήφισης του οικονομικού προϋπολογισμού του “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη”!!!

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι ΔΕΝ ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός γιατί ΔΕΝ συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο τον Αύγουστο (μήνας διακοπών βλέπετε…) και στις αρχές Σεπτέμβρη είχαμε τις παραιτήσεις και την “Διάλυση”!  Και όσοι αναρωτηθούν, γιατί ΔΕΝ ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη” τον Ιούλιο στις συνεδριάσεις που έγιναν τότε… την απάντηση περιμένουμε να μας την δώσουν (συνολικά), τόσο ο Δήμαρχος κύριος Άρης Βασιλόπουλος, όσο και η πρώην πλέον αρμόδια αντιδήμαρχος, κυρία Ευτυχία Παπαλουκά!

Πήρε την θέση της Παπαλουκά ο Βασιλόπουλος;

Γιατί ΔΕΝ συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο τον Αύγουστο όπως υποχρεούται;;;

«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

Προηγούμενο άρθροΙωνικός ΝΦ: Ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι υποδομές
Επόμενο άρθροEMY: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.