Ιωνικός ΝΦ: Ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι υποδομές

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δράσεις των Ακαδημιών μπάσκετ του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας καθώς ήδη συμπληρώθηκε ένας μήνας από την έναρξη των προπονήσεων.

Οι αθλητές του Ιωνικού βρήκαν την περσινή παρέα τους και ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ οι νέοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις προπονήσεις ενώ παράλληλα οι γονείς τους ενημερώνονται από τους υπεύθυνους για τη φιλοσοφία των Ακαδημιών, τις εγκαταστάσεις και το πρόγραμμα προπονήσεων.

Εξαιρετικό το τεχνικό μας επιτελείο με επικεφαλή τον πολύπειρο coach Γιάννη Θεολογίτη ο οποίος ετοιμάζει συνεχώς νέες ασκήσεις προσαρμοσμένες κάθε φορά στο επίπεδο των αθλητών.

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: Επιστροφή στην ενεργό δράση για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής
Επόμενο άρθρο“Διάλυση” και του “Πολιτιστικού Σεπτέμβρη”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.