Δημοτικό συμβούλιο, Κυριακή πρωί, για νέο πρόεδρο και όχι μόνο!

0

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στην διοίκηση του Άρη Βασιλοπούλου, με τις ομαδικές παραιτήσεις και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει αυτή την στιγμή ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η προσπάθεια ανασυγκρότησης ξεκινά την Κυριακή το πρωί με ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ανάδειξη νέου προέδρου και την συμπλήρωση μελών σε επιτροπές.

Εκτός όμως από το τυπικό -λογικά- σκέλος με την εκλογή της προτεινόμενης από την διοίκηση προέδρου, της κυρίας Γεωργίας Χαραμαρά, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η ομιλία του δημάρχου και οι εξηγήσεις που θα δώσει για το μπαράζ παραιτήσεων των πρώην στενών του συνεργατών!

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν ορκιστεί οι αντικαταστάτες (που με μεγάλη δυσκολία βρέθηκαν από τα χαμηλά της λίστας με τους επιλαχόντες…) δημοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν τις θέσεις των τεσσάρων παραιτηθέντων δημοτικών συμβούλων,που είναι οι: Τ. Ταβλαρίδης, Κ. Κάπουα – Τριανταφύλλου, Κ. Χατζηγεωργίου και Ν. Πολίτου.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 16.9.2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε έκτακτη ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει
των άρθρων 64, 67 παρ. 5 και 74 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, με μυστική ψηφοφορία,
σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 3852/10.
2. Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους πλειοψηφίας και εκλογή νέων τακτικών και αναπληρωματικών μελών αυτής στην Οικονομική Επιτροπή,
με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.3852/10.
3. Αποδοχή παραίτησης τακτικών μελών και αναπληρωματικού μέλους πλειοψηφίας και εκλογή νέων τακτικών και αναπληρωματικών μελών αυτής
στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3852/10.

Ο δεύτερος σε αριθμό ψήφων
Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού
Ιωάννης Καλαμπόκης


«Διάλυση» της Διοίκησης Βασιλόπουλου – Παραιτήθηκαν προέδρος-αντιδημάρχοι-σύμβουλοι!

Το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Fx-news (Σεπτέμβριος 2018)

Προηγούμενο άρθροΠήρε την θέση της Παπαλουκά ο Βασιλόπουλος;
Επόμενο άρθροΦωτιά στο Μενίδι – γέμισε καπνό όλη η Αττική!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.