Εφημερίδα Fx-news: Ιούνιος-Ιούλιος 2018

0

Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ στο σύνολο της πόλης το νέο τεύχος (Ιουνίου-Ιουλίου) της έντυπης εφημερίδας Fx-news με πρωτοσέλιδο τίτλο:

«ΟΝΕΙΔΟΣ στη Δημοκρατική Ιστορία της πόλης μας!»

και με κεντρικό κείμενο:

Ποιος να το φανταζόταν τον Μάιο του 2014, ότι ο πιο νέος σε ηλικία δήμαρχος της Ελλάδας, ο φιλόλογος, ο «αριστερός» απόγονος των εμβληματικών ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, του Νίκου Τρυπιά και του Σάββα Σταματιάδη, θα μετέτρεπε τον δημόσιο διάλογο σε μονόλογο ύβρεων, “λάσπης” και χυδαιότητας, με στόχο να “δολοφονήσει” τον χαρακτήρα όποιου του ασκεί κριτική και να δυσφημίσει δημόσια τα τοπικά ΜΜΕ που ελέγχουν την εξουσία του, όπως ορίζει το Δημοκρατικό Σύνταγμα της Ελλάδας για τον Τύπο!

Διαβάστε επίσης:

  • Αθώωση Διοίκησης Γαϊτανά – Νέα Δικαστική & Πολιτική ήττα της Διοίκησης Βασιλόπουλου & σχετικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Οταν ο δήμαρχος-φιλόλογος της πόλης μας, ο κύριος Άρης  Βασιλόπουλος, συκοφαντούσε τον τοπικό τύπο σε δημόσια ανάρτησή του στο Facebook για τη συγκεκριμένη δίκη!!!”
  • «Παραιτήσεις & καταγγελίες…»: Παραιτήσεις από μέλη της γραμματείας της “Δύναμης Πολιτών”, με καταγγελίες για τον Δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο, εμπεριέχει ανοιχτή επιστολή που έλαβε η εφημερίδα μας στα γραφεία της!
  • Στην περιοχή των Απομάχων Ν.Φ. τα απορριμματοφόρα του Δήμου

Χορηγοί του τεύχους Ιουνίου είναι οι παρακάτω επιχειρήσεις:

Διαβάστε on-line το νέο τεύχος

Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη  κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Βίντεο: Θαυμάστε τον δήμαρχο-φιλόλογο της ιστορικής πόλης μας…

«Οδοιπορικό» στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθρο“Κοίτα ποιος μιλάει”: Σχόλιο Β. Παπακώστα για την επιστολή-παραίτησης μελών της “Δύναμης Πολιτών”
Επόμενο άρθροΣπείρα που “ρύθμιζε χρέη” με λεία 2.2 εκ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.