“ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ”: Ταβέρνα – Εστιατόριο από το 1932!

0

Από το 1932 στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας, η Παραδοσιακή Ταβέρνα “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” έχει “μεγαλώσει” γενιές και γενιές…AMPELAKIA-NEA-FILADELFEIA (1)Ανοιχτά από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, τα “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” ήταν και είναι το σημείο συνάντησης και γεύσεων της Νέας Φιλαδέλφειας.AMPELAKIA-NEA-FILADELFEIA (5)Και επειδή πολλές φορές ο χρόνος δεν φτάνει για να απολαύσετε το φαγητό σας στον υπέροχο χώρο μας… τα “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” σας το κάνουν “πακέτο” για να το απολαύσετε στον χώρο σας… αλλά και το φέρνουν και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 210 2511634 (έως τις 23.00). Δείτε το μενού και παραγγείλετε και online στο www.ampelakia.gr!AMPELAKIA-NEA-FILADELFEIA (2)

  • “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ”: Πλατεία Ελ. Βενιζέλου 16 (πρώην πλ. Πατριάρχου) Νέα Φιλαδέλφεια.

• ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
• ΦΑΓΗΤΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ
• ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΤΗΛ.: 210 2511634
• ON LINE ΚΡΑΤΗΣΗ & ΜΕΝΟΥ
WWW.AMPELAKIA.GR

Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο Αλέκος Λάλος…
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Δήμου, για τον Αλέκο Λάλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.