Καταιγίδα: Έκκληση να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους

Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας από την έντονη βροχόπτωση. Μάλιστα η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας με έκτακτη ανακοίνωση απευθύνει την παρακάτω έκκληση στους κατοίκους της Αττικής:

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους της Αττικής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα.

Μάλιστα καλεί και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μεταδώσουν το μήνυμά της καθώς αυτή την ώρα που επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών.
Εφημερίδα Fx-news -Διαβάστε on-line το νέο τεύχος
Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Θέλετε να καταγγείλετε κάποιο γεγονός; Μάθατε κάποια είδηση; Έγινε ένα συμβάν και έτυχε να ήσασταν μπροστά; Επικοινωνήστε με την Fx-news⇒ ΕΔΩ