Ιωνικός ΝΦ: “Μπασκετάκι και τον Ιούνιο”

0

Οι δράσεις των ακαδημιών του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται και τον Ιούνιο, με πρώτο σταθμό το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου όπου διοργανώνονται δύο ημέρες “ανοικτές” για το κοινό.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, 10:00-12:00, οι γονείς και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν:
1) Για το Καλοκαιρινό Camp το οποίο θα λειτουργήσει για δύο περιόδους, τεσσάρων εβδομάδων συνολικά (18-29 Ιουνίου και 27 Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου), πρωινές ώρες (08:00-15:00),
2) Για τις απογευματινές προπονήσεις οι οποίες θα γίνονται κάθε απόγευμα, για 6 εβδομάδες (18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου και 27 Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου).

Τη Κυριακή 17 Ιουνίου, 10:00-12:00, οι γονείς και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να ενημερωθούν από κοντά από τους προπονητές για τη φιλοσοφία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Έτσι, όσοι μείνουν το καλοκαίρι στη πόλη μας έχουν τη δυνατότητα πρωινών και απογευματινών προπονήσεων ενώ όσοι φύγουν για διακοπές θα ξέρουν από τώρα τον σχεδιασμό της νέας αθλητικής και αγωνιστικής περιόδου.

Σας περιμένουμε όλους, και γονείς και αθλητές, να γνωριστούμε από κοντά.

Προηγούμενο άρθροΈληξε… παρουσίας ΜΑΤ… η κατάληψη στο γκαράζ του Δήμου!
Επόμενο άρθροΜουσική εκδήλωση της Παναγίτσας ΝΦ την Τετάρτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.