Έληξε… παρουσίας ΜΑΤ… η κατάληψη στο γκαράζ του Δήμου!

0

Νωρίς το πρωί με την παρουσία της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ), έληξε η κατάληψη που είχαν κάνει φίλοι της ΑΕΚ, στην νότια είσοδο του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκονται οι αυθαίρετες (υπό κατεδάφιση) εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου.

Μετά την λήξη της κατάληψης, επέστρεψαν στο (αυθαίρετο) γκαράζ τα οχήματα καθαριότητας που είχαν “εγκλωβιστεί” εκτός, όταν ξεκίνησε η κατάληψη.

Να σημειώσουμε ότι η αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχει δώσει χρονικό όριο στον Δήμο, την 5η Ιουλίου, για να κάνει την κατεδάφιση των -με απόφαση του ΣτΕ (2015)- αυθαιρέτων εγκαταστάσεων.


Διαταγή κατεδάφισης των εγκαταστάσεων καθαριότητας στο άλσος!

Αυτά ειπώθηκαν για την μεταφορά των σκουπιδιών από το άλσος! (Βίντεο)

Κατάληψη των εγκαταστάσεων καθαριότητας στο άλσος

Προηγούμενο άρθρο“Σπείρα του αλυσοπρίονου”: Στη Νέα Χαλκηδόνα έκρυβε τα κλοπιμαία
Επόμενο άρθροΙωνικός ΝΦ: “Μπασκετάκι και τον Ιούνιο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.