Σάββατο 30 Μαΐου 2020 - 8:46 πμ

Αυτά ειπώθηκαν για την μεταφορά των σκουπιδιών από το άλσος! (Βίντεο)

 

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/6), το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν η απευθείας αγορά ακινήτου για την μεταφορά των εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου, από το άλσος που βρίσκονται σήμερα.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του θέματος ημερησίας διάταξης είναι:

Έγκριση καταρχήν αναγκαιότητας για την απευθείας αγορά ακινήτου με σκοπό τη δημιουργία Μεγάλου Πράσινου Σημείου που θα περιλαμβάνει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, Αμαξοστάσιο και συνοδά  γραφεία, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

Το οικόπεδο με το ημιτελές ακίνητο, το οποίο θέλει να αγοράσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Χαμόμυλο, στα βόρεια όρια του Δήμου, δίπλα στην συνοικία Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην συνεδρίαση, ο δήμαρχος ενημέρωσε για την αγορά του οικοπέδου. Δεν γνωρίζει (!!!) το ποσό που απαιτείται για την αγορά του οικοπέδου, δεν διευκρίνισε τον χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων καθαριότητας, δέχτηκε ερωτήσεις από την αντιπολίτευση για τη σημερινή κατάσταση στις εγκαταστάσεις του άλσους (υπό κατάληψη), αν έχει προσωρινή λύση….

Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ της FX-news:

28/5/2018: «SOS για την καθαριότητα της πόλης μας, με ευθύνη της Δημοτικής αρχής!» –

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!