Αυτό το ακίνητο θέλει να αγοράσει ο Δήμος για τα σκουπίδια (Φωτογραφία)

0

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (6/6), το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης αφορά της απευθείας αγορά ακινήτου για την μεταφορά των εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου, από το άλσος που βρίσκονται σήμερα.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του θέματος ημερησίας διάταξης είναι:

Έγκριση καταρχήν αναγκαιότητας για την απευθείας αγορά ακινήτου με σκοπό τη δημιουργία Μεγάλου Πράσινου Σημείου που θα περιλαμβάνει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, Αμαξοστάσιο και συνοδά  γραφεία, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

Το οικόπεδο με το ημιτελές ακίνητο, το οποίο θέλει να αγοράσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Χαμόμυλο, στα βόρεια όρια του Δήμου, δίπλα στην συνοικία Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας:

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο με «σταθμό μεταφόρτωσης» σήμερα…
Επόμενο άρθροΦόρτιση μπαταριών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.