Μπαράζ επιθέσεων από αναρχικούς

0

Οι αναρχικοί έχουν «κηρύξει» την σημερινή ως «πανελλαδική ημέρα δράσης για την Ηριάννα και τον Περικλή». Μάλιστα, το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στα Προπύλαια «ενάντια στην αυθαίρετη χρήση του DNA ως αποδεικτικού μέσου και ενάντια στον τρομονόμο». Είχαμε λοιπόν σήμερα:

  • Μπαράζ επιθέσεων πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες ομάδες αντιεξουσιαστών. Την Πέμπτη επανεμφανίστηκε η ομάδα «Αναρχικοί/αναρχικές», και μάλιστα με διπλό χτύπημα.
  • Συγκεκριμένα, ομάδα 10 κουκουλοφόρων εισέβαλε το πρωί σε αμφιθέατρο του πανεπιστημίου Πειραιά όπου έκανε μάθημα η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση και της έριξαν μπογιές.
  • Οι κουκουλοφόροι φέρονται να την απείλησαν λέγοντάς της ότι «την επόμενη φορά θα πάθεις χειρότερα».
  • Παράλληλα, μέλη της ίδιας ομάδας προκάλεσαν σημαντικές φθορές σε ΑΤΜ και τζαμαρίες τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Χαλκοκονδύλη.
  • Οι κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση σε δύο τράπεζες μέσα σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια διέφυγαν προς τα Εξάρχεια.
  • Στο στόχαστρο μπήκε και η συμπρωτεύουσα, καθώς μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και αφού ανήρτησαν πανό και πέταξαν τρικάκια αποχώρησαν.

 

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις Από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροSmart Trikala: Πρωτοπορεί με τεχνολογία 5G ο Δήμος Τρικκαίων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.