Εφαρμόζετε τον Νόμο κύριε πρόεδρε;;;

0

Στο ρεπορτάζ της FX από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο γράψαμε:

Δεν χρειαζόταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για να διαπιστώσουμε την απαξίωσή του… Απαξίωση που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργο Πάνο & στον δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο! Σκεφτείτε, ότι στην συνεδρίαση (14/02) την ώρα έναρξης (19.30) δεν υπήρχαν 17 σύμβουλοι στην αίθουσα και φυσικά απαρτία για να ξεκινήσει… οπότε, όλοι που βρισκόταν στην αίθουσα, κοιτούσαν την πόρτα εισόδου… περιμένοντας αργοπορημένους δημοτικούς συμβούλους μέχρι και να συμπληρωθεί ο «μαγικός» αριθμός 17!

Στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. απουσιάζουν συστηματικά και συνεχόμενα δημοτικοί σύμβουλοι  της αντιπολίτευσης. Και το οξύμωρο είναι ότι δύο από αυτούς είναι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης!

Ο κανονισμός του δημοτικού συμβουλίου είναι ξεκάθαρος:Και ερωτούμε. Οι συνεχόμενες απουσίες (πάνω από 3) συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων έχουν δυκαιολογηθεί;;; Έχουν ενημερώσει γραπτώς τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Πάνο για την κάθε απουσία τους από τις συνεδριάσεις;;; Εαν ΔΕΝ έχουν ενημερώσει σύμφωνα με τον νόμο, ο Πρόεδρος έχει ενημερώσει γραπτά τον ελεγκτή νομιμότητας για τις αδικαιολόγητες απουσίες των δημοτικών συμβούλων;;; Γνωρίζει ο πρόεδρος ότι σε περίπτωση που έχει παραλείψει να ενημερώνει γραπτά τον Ελεγκτή Νομιμότητας, σύμφωνα με την παρ. 5 το τέλος αυτής, του άρθρου 68 του ν . 3852 / 2010, υποπίπτει ο ίδιος σε σοβαρή παράλειψη καθήκοντος και στις προβλεπόμενες σε βάρος του συνέπειες;;;

Περιμένουμε απαντήσεις. Θα επανέλθουμε…

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το Πρωτοσέλιδο της Fx-news (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)
Επόμενο άρθροΔΣ: Η Συμμετοχή σε συλλαλητήριο & τα 1.000€ (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.