ΔΣ: Η Συμμετοχή σε συλλαλητήριο & τα 1.000€ (Βίντεο)

0

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το 2ο θέμα ημερησίας διάταξης είχε τίτλο: “Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 17ης/3/2018 και στήριξη της δράσης του αντιφασιστικού κινήματος.”

Πρόκειται για αντιφασιστικό συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει το ΚΕΕΡΦΑ και άλλες συλλογικότητες. Ο δήμος μας εκτός από την συμμετοχή του, έφερε για συζήτηση & ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο και την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΕΡΦΑ με 1.000€ για τις ανάγκες του συλλαλητηρίου. Διαφωνίες & ενστάσεις προέκυψαν για την νομιμότητα της οικονομικής ενίσχυσης, την επιλογή της διοίκησης για ενίσχυση μόνο μιας από τις συλλογικότητες που συνδιοργανώνουν το συλλαλητήριο, για το αν είναι σωστό με χρήματα των δημοτών να ενισχύονται εκδηλώσεις εκτός πόλης και άλλα πολύ ενδιαφέροντα, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο-ρεπορτάζ της FX-news:

 

Διαβάστε επίσης:

Εφαρμόζετε τον Νόμο κύριε πρόεδρε;;;

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το Πρωτοσέλιδο της Fx-news (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)

Προηγούμενο άρθροΕφαρμόζετε τον Νόμο κύριε πρόεδρε;;;
Επόμενο άρθροΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: ERASMUS από το 2ο ΕΠΑΛ στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.