ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Κ. 20 εκατομμύρια για το Γήπεδο

20 εκατομμύρια για το ΓήπεδοΣτα γραφεία της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, με βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, με την έκδοση δύο εκατομμυρίων νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

Η ονομαστική αξία και η τιμή διάθεσης της κάθε μετοχής θα είναι 10 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης θα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου αλλά και ακόμα ένας επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της 2ης φάσης του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση
«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων με θέματα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το συνολικό ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ (20.000.000) με την έκδοση 2 εκατομμυρίων (2.000.000) νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με ονομαστική αξία και τιμή διάθεσης 10 ευρώ εκάστη και τον τρόπο κάλυψης.

Προσωρινός Πρόεδρος ήταν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γενεράκης Κώστας και Γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Άννα. Οριστικός πρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος κ Ζαχόπουλος Παναγιώτης και Γραμματέας ο κύριος Γιαννακόπουλος Διονύσιος, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Εμπρόθεσμα κατέθεσαν τις μετοχές τους 161 μέτοχοι, με συνολικό ποσό μετοχών 191.183».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FX-NEWS 28.02.2019
Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ