Φιλαδελφειώτης γονέας το θύμα του φρικτού τροχαίου στον Ασπρόπυργο!

0

Όπως μας ενημέρωσε ο σύλλογος γονέων Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας:

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου ΝΧ-ΝΧ εκφράζει τα βαθύτατά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Καίσαρη, πατέρα μαθητών της Α΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας αντίστοιχα. Ο άτυχος πατέρας, 47 ετών, ήταν ο νεκρός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο. Επέβαινε σε ένα από τα τρία οχήματα που ήταν σταματημένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και περίμεναν να ανάψει το πράσινο, όταν τέταρτο αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους .
Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να σταθεί με κάθε δυνατό τρόπο στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος. Οι σκέψεις όλων μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι στα παιδιά και στη μητέρα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Αλέξανδρος Γούλας Νίκος Τσορβάς

Το τραγικό τροχαίο

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30/01), στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε τρία οχήματα που ήταν σταματημένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και περίμεναν να ανάψει το πράσινο.

Σημειώνεται ότι χρειάστηκε η επέμβαση 11 πυροσβεστών, που έσπευσαν με 4 οχήματα στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεκρό και τους τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: “Όταν Έλληνας υπουργός σκότωσε σε μονομαχία μύωπα βουλευτή…”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Πάλι καίγεται η Μπριτάννια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.