Έλληνας π. αστυνομικός σκότωσε Αλβανό μεγαλέμπορο ναρκωτικών στα Τίρανα;

0

Απότακτος αστυνομικός φαίνεται ότι είναι ο Έλληνας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Αλβανό μεγαλέμπορα ναρκωτικών στα Τίρανα.
Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετούσε έως το 2012 και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛΑΣ για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας Τιράνων, Αρντιάν Βελίου είπε ότι πρόκειται για επί πληρωμή δολοφονία με θύμα τον σαραντάχρονο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις θεωρούμενες ως τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.

Ο Έλληνας φερόμενος ως εκτελεστής είχε και δυο Αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων στα Τίρανα βρέθηκε από την αστυνομία οπλισμός.

Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτιά στην Μπριτάννια (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Στην Περιφέρεια η υπογειοποίηση – Ξεκινά η θεμελίωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.