Γήπεδο ΑΕΚ: Στην Περιφέρεια η υπογειοποίηση – Ξεκινά η θεμελίωση

0

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα να ανακοινώσει την εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», αφού ο σχετικός διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και πλέον αναμένεται η τελική απόφαση. Άμεσα, αναμένεται να συνεχιστούν και τα έργα στο οικόπεδο της Ένωσης, με τα θεμέλια του νέου γηπέδου να μπαίνουν στον χώρο εντός του μήνα που διανύουμε.

Πέρα από αυτό το κομμάτι, ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και τον κόσμο της παρουσιάζει και το έργο της υπογειοποίησης. Πρόκειται για ζήτημα άρρηκτα συνδεδεμένο με το γήπεδο, που «τρέχει» από την Περιφέρεια Αττικής και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή προς το καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε επίσημα η Περιφέρεια, στις 8 Φεβρουαρίου το εν λόγω θέμα θα είναι μεταξύ αυτών που θα περάσουν από το περιφερειακό συμβούλιο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η Περιφέρεια Αττικής θα συνεδριάσει το μεσημέρι της 8ης Φεβρουαρίου με 11ο θέμα:

«Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)».

Προηγούμενο άρθροΈλληνας π. αστυνομικός σκότωσε Αλβανό μεγαλέμπορο ναρκωτικών στα Τίρανα;
Επόμενο άρθρο“Χθες… αν ήταν “οδός Μαδούρο” #odos_madouro
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.