Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ "ΑΥΤΟΨΙΑ" by Fx-news Πρωτοχρονιά: Και 3η Φωτιά -εμπρησμός με Γκαζάκια;- στην πόλη μας! (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

Πρωτοχρονιά: Και 3η Φωτιά -εμπρησμός με Γκαζάκια;- στην πόλη μας! (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

Τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και σχεδόν την ίδια ώρα, δύο φωτιές -από άγνωστες αιτίες- ξέσπασαν σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα.

Στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news το πρωί της Πρωτοχρονιάς, σας δείξαμε πλάνα από την αποθήκη-κατάστημα χαρτικών στη Νέα Φιλαδέλφεια (οδός Γ. Παπανδρέου) που καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς και το διώροφο παλαιό κτήριο στην Νέα Χαλκηδόνα (οδ. Περικλέους & Βάρναλη) που ξέσπασε φωτιά στο υπόγειό του:

Το απόγευμα την Πρωτοχρονιάς λάβαμε στην εφημερίδα μας -και ξεκινήσαμε το ρεπορτάζ- πληροφορία, για φωτιά-εμπρησμό με γκαζάκια σε κάδους ανακύκλωσης στην Πλατεία Κρήτης στη Νέα Χαλκηδόνα… τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς! Γεγονός το οποίο δεν είχε μέχρι εκείνη την στιγμή δημοσιοποιηθεί ή «ακουστεί» από πουθενά! Και θεωρούμε ότι ήταν και το σοβαρότερο. Όχι από τις μικρές ζημιές που προκάλεσε, αλλά από την εμφανή κακόβουλη ενέργεια αγνώστων. Σε χρονικό διάστημα μάλιστα που άλλες δύο φωτιές είχαν ξεσπάσει σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα!

Δείτε το Βίντεο-ντοκουμέντο της Fx-news