Μαφιόζικη επίθεση – δολοφόνησαν τον Βασίλη Στεφανάκο

0

Νεκρός έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Βασίλης Στεφανάκος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε ως εξής: Το θύμα βρισκόταν εντός του οχήματός του, στο ύψος που βρίσκεται το Παλατάκι Χαϊδαρίου επί της λεωφόρου Αθηνών-Καβάλας, όταν μια μηχανή λευκού χρώματος στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, προσέγγισαν το όχημα.

Ένας από τους επιβαίνοντες χρησιμοποίησε καλάσνικοφ και άρχισε να βάλλει κατά του Βασίλη Στεφανάκου με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Κοντά στο σημείο υπάρχει μάνδρα αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του θύματος.

Προηγούμενο άρθροΕισβολή αναρχικών Ρουβίκωνα & Νέας Φιλαδέλφειας στο ΥΠΟΙΚ
Επόμενο άρθροΒίντεο: Σοβαρή καταγγελία για την αντιδήμαρχο Ευτ. Παπαλουκά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.