Η Βασιλόπιτα του συλλόγου Α.Ε. ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Φ.Χ. (Φωτογραφίες)

0

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που έχει έδρα στο γηπεδάκι 5χ5 της συνοικίας Ειρήνη (π. Κάκαβα), έκοψε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου την καθιερωμένη βασιλόπιτά της, στο γνωστό καφέ “Ακαδημία”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου με τους γονείς τους, αλλά και πολλοί συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους τον δραστήριο σύλλογο της πόλης μας. Ο υπεύθυνος του συλλόγου κ. Κώστας Παππάς, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία τους και ευχήθηκε στους μικρούς ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της Λαγούδη
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το Πρωτοσέλιδο της Fx-news (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.