Τα νέα της ΦΕΑ

0

ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΕΑ-Θεμιστοκλής Αιγάλεω

Σε κανέναν δεν χαρίζεται η ΦΕΑ! Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας συνέχισε το απόλυτο, έφτασε στην έβδομη νίκη της επικρατώντας με σκορ 71-62 του Θεμιστοκλή Αιγάλεω το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου και διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ.

Το δυναμικό παιχνίδι πέραν του ορίου της ομάδας των δυτικών προαστίων που έφερε πολλές φορές τον εκνευρισμό, δεν πτόησε τους παίκτες του Αλέξη Καρατζά, οι οποίοι είχαν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Αλέξανδρος Στεργιάκης (21π.), Λευτέρης Καραλευθέρης (17π.) και Γιώργος Δεληγιάννης (16π.), ενώ να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του με την “κυανέρυθρη” φανέλα πραγματοποίησε ο Βασίλης Αφαλίδης μετά τον τραυματισμό του, ο οποίος πέτυχε και δύο πόντους.

Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ ο Κτησιφώντας Παιανίας την επόμενη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 9:30 μ.μ. εκτός έδρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ορφανός, Γκανής Α.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-17, 34-29 (ημίχρονο), 56-48, 71-62.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης 2, Ρωμοσιός, Μαστρογιάννης, Λουφόπουλος, Στεργιάκης 21, Τριχιάς, Τσεκούρας, Καραλευθέρης 17 (3), Δεληγιάννης 16 (3), Μπάτσος 7, Γιαννουλάκος 8, Καρβέλης.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σφυρής): Δρακόπουλος 10 (1), Λαρεντζάκης, Ρώης 23 (3), Τσατσάνης 3 (1), Κόκκαλης, Παπαπαναγιώτου, Οικονόμου 7, Γαλάνης, Τασούλας 10, Σωτηρίου, Κουρής 2, Καρτσούνης 7 (1).

 

Μεγάλη νίκη για το εφηβικό, εύκολο έργο για το παιδικό…

Στα …χνάρια του ανδρικού βαδίζουν τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΦΕΑ, αφού συνέχισαν με νίκες στα εκάστοτε πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις τους το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Τόσο οι έφηβοι, όσο και οι παίδες επικράτησαν των αντίστοιχων του ΟΦΗ Ηρακλείου με σκορ 61-49 οι πρώτοι και με σκορ 76-41 οι δεύτεροι στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Με άμυνα που …τσάκιζε κόκαλα και με τους Γιώργο Αναούνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο να “πυροβολούν” από την περιφέρεια οι έφηβοι της ΦΕΑ ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και με επιμέρους σκορ 28-9 στο τρίτο δεκάλεπτο πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, η έκτη για τη φετινή σεζόν. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας η Ολυμπιάδα Παπάγου, το επόμενο Σάββατο 25/11 στις 3:30 μ.μ. εντός έδρας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-18, 19-29 (ημίχρονο), 47-38, 61-49.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κ.Μπασέας): Αναούνης 26 (5), Σφονδύλης, Αρχέλαος, Ψαλτάκης 2, Παπαδόπουλος Κ. 18 (2), Λιναρίτης 6, Δικαιόπουλος 2, Σέρογλου, Κάργας, Λουπέτης 5, Παπαρίζος, Αγγελάκος 2.

Εύκολο έργο είχαν οι παίδες της ΦΕΑ. Οι νεαροί αθλητές του Κώστα Μπασέα δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου και πέτυχαν την έβδομη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα που τους διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο ΓΑΟ Κουκουβάουνων το Σάββατο 25/11 στις 5:30 μ.μ. στο κλειστό της Μεταμόρφωσης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-9, 36-23 (ημίχρονο), 60-27, 76-41.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κ.Μπασέας): Παγάνης 6, Γκέκας 8, Δουλφης, Αρτόπουλος, Ασημομύτης 2, Βοϊτούσικ 13, Λαθης 4, Κούλιος Αλ. 22 (1), Λυμπεσάρι 4, Μακρυπίδης 2, Καβαλάρης 8, Μάνος 7.

 

Συνεχίζει αήττητο το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ…

Το αήττητό του διατήρησε το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ! Οι νεαροί αθλητές του Δημήτρη Μαστρογιάννη επικράτησαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το πρωί στο Ηράκλειο του τοπικού Τυφώνα με σκορ 37-29 και εξακολουθούν να βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας του 10ου ομίλου της ΕΣΚΑ, διευρύνοντας το σχετικό σερί τους στις τρεις νίκες.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο ΓΣ Αγίων Αναργύρων, την επόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 2:15 μ.μ. εντός έδρας.

Η σύνθεση της ΦΕΑ ήταν η εξής: (προπονητής Δημ.Μαστρογιάννης): Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Δημήτρης Δήμας, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Προηγούμενο άρθροΒΑΝ: “Δεν έχουμε στοιχεία ότι αναμένονται σεισμοί στην Ελλάδα”
Επόμενο άρθροΣπουδαία νίκη για ΑΟΝΦ Ατταλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.